lördag 30 juni 2012

Evenemangskalender!

Det måste väl ändå vara en milstolpe i författarlivet, att kunna göra en alldeles egen turnéplan ... eller jag menar evenemangskalender. Lite rockstjärnevarning på det, tycker jag. Och faktum är att det händer en hel del roliga saker framöver, tillräckligt för att motivera en kalender bestämmer jag. Kanske gör jag till och med en egen flik. Om det inte är att förhäva sig för mycket.

SF-bokhandelns jubileumsfest 6-9 juli

Dag: 7 juli
Tid: 14.00
Plats: SF-bokhandeln, Östra Larmgatan 16, Göteborg

SF-bokhandeln i Göteborg firar 11-årsjubileum (ja, varför inte) och festar i dagarna fyra med författar- och tecknarbesök i dagarna fyra. Förutom signering med your's truly kommer bland andra Johan Theorin, Peter Bergting och Henrik Lange. Mer information om programmet finns här.

Kristianstad Bokfestival 6-8 september

Dag: 7 september
Tid: 17.15
Plats: Caféscenen, Kristianstad

Bokfestivalen i Kristianstad har genom åren vuxit till Skånes största litteraturevenemang och blandar etablerade namn med nya förmågor. Till årets festival kommer bland andra P C Jersild, Monika Fagerholm, Kristina Ohlsson och Gerda Antti. Jag deltar i fredagens författarstafett där sex författare pratar i tio minuter var om vad som helst. Mer information om festivalen hittar du här.

Bokmässan i Göteborg 27-30 september

Dag: 28 september
Tid: 15.00
Plats: monter A02:42

Signering och (förmodligen) miniintervju i SF-bokhandelns monter på Bokmässan. Mer information om min och SF-bokhandelns övriga programpunkter dyker upp här så småningom.

Dag: 30 september
Tid: 12.00-12.45
Plats: seminariesal (vilken meddelas senare)

Seminariet "Uppdrag: att sprida skräck" med Amanda Hellberg och Johanna Koljonen. Ur seminarieprogrammet:
Kan kvinnor verkligen vara lika otäcka som män? Eller bör kvinnliga författare hålla sig till att skriva vampyrromantik eller mysrysiga deckare och lämna den ”riktiga” skräcken till de stora grabbarna? Johanna Koljonen samtalar med Amanda Hellberg och Jenny Milewski, två skräckförfattare med en gemensam fascination för tillvarons djupaste mörker. Mer info finns här

Kulturnatten i Staffanstorp 12 oktober

Dag: 12 oktober
Tid: inte klart
Plats: Staffanstorps bibliotek

Kulturnatten i Staffanstorp anordades första gången 1996 och har till syfte att uppmärksamma lokal kultur (och eftersom Hjärup tillhör Staffanstorps kommun så räknas jag dit). Jag framträder någon gång under kvällen med författarprat och kanske lite högläsning. När programmet är klart dyker det säkert upp här.

Hoppas att vi ses!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar