lördag 5 mars 2011

Dagens skryt


Den här annonsen hittade en kollega till mig i tidningen Metro för någon vecka sedan. Det är spelföretaget Betsafe i Malmö som söker en copywriter genom att headhunta namngivna medlemmar i vårt skrå på det här sättet. Och ja, jag är med. Det syns inte på bilden men mitt namn står i öglan på k:et faktiskt.

Ett lite ovanligt drag är det, och smart av flera anledningar. Dels för att det nog är nödvändigt att personligen söka upp lämpliga kandidater i en yrkesgrupp som inte är särskilt stor och förmodligen har en arbetslöshetsnivå på 0%, åtminstone bland dom som är hyfsat erfarna. Och dels för att det gnuggar egon hos en grupp människor som är kända för just ... sina stora egon.

Ännu bättre hade det förstås varit om jag verkligen hade fått något brev. Dock misstänker jag att detta missöde beror på att min man råkat slänga brevet i återvinningen medan jag var på sportlovssemester med barnen (även om han hävdar motsatsen). Och det kan ju inte Betsafe rå för.

TILLÄGG: För ordningens skull: Nej, jag tänker inte söka jobbet. Det finns ett antal typer av verksamheter som jag inte kan tänka mig skriva copy för. Och spelbolag är en av dom. Men det var ju ändå trevligt att bli tillfrågad.

2 kommentarer:

  1. Roligt att du gillade det. Vi tackar för de fina orden även om du inte sökte jobbet :) Och ja, brev har skickats också.

    Ha en fin dag!

    SvaraRadera