torsdag 30 juni 2011

Ett ynka inlägg

Det är vad jag har lyckats prestera under juni månad. Patetiskt är det. Men till mitt försvar måste jag säga att jag istället har:
  • Servat alla kunder som plötsligt vill rensa sina skrivbord inför semestern (genom att lämpa över saker på någon annans skrivbord)
  • Deltagit i triljoner avslutningar, insamlingar, cuper, klassträffar och annat som hör den här tiden av året till
  • Varit i Stockholm och deltagit i Eurocon 2011 och där träffat mängder av spännande författare och hört intressanta föredrag
  • Levererat omskrivet manus till min förläggare
Så det må mig kanske vara förlåtet. Och jo, jag har faktiskt blivit klar med omskrivningarna nu. Man ska inte ropa hej, men det kändes som att det blev bättre. Igen. Med tanke på att det här är tredje omskrivningen och det har blivit bättre varje gång så måste ju min första version vara förskräckligt dålig. Därför tänker jag aldrig läsa den igen.

Och nu är det sommar. Planerna för semestern i år är inte särskilt avancerade eftersom vi precis fått en hundvalp att ta hand om. Men förutom att ta hand om den bebisen tänker jag också skaffa mig en annan. Min nya bok. Nu när jag äntligen får släppa den första ett tag tänker jag kasta mig huvudstupa in i nya karaktärer och miljöer. Tjoho!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar