måndag 27 september 2010

Hurra!

Ett litet i alla fall. För att hålla slöhetsdemonerna i schack har jag på sista tiden skickat iväg ett par noveller till tävlingar. Och idag fick jag veta att jag kommit tvåa i Folkuniversitetets novelltävling "Irmas ärende". Eller fått ett hedersomnämnande rättare sagt, men eftersom tävlingen bara hade ett pris väljer jag att se det som en andraplats. Grattis till mig! Min novell och den som vann finns att läsa här.

4 kommentarer:

 1. Jaaa, hurra! :) och grattis! Vilket erkännande! Nu ska jag läsa...

  SvaraRadera
 2. Tack snälla du. Möjligen hade tävlingen bara två inskickade bidrag, men den misstanken tänker jag helt ignorera.

  SvaraRadera
 3. Jaaa... och nu när jag läser, tycker jag att din lämnar ett bra mycket större intryck kvar hos mig än vad den som vann gjorde. Tyvärr. Och då är jag inte partisk! Din hade en intressant tvich. Hennes var alltför förutsägbar, jag kunde gissa ganska direkt vem kvinnan var som Irma hade med sig. Nåväl. Jag satt inte i juryn :)

  SvaraRadera
 4. Tack! Den var väldigt rolig att skriva, eftersom den är mer "tramsig" och lättsam än mitt vanliga. Jag är väl inte helt nöjd själv dock. Det var en hård gräns satt på antal tecken så jag fick gå in och stryka en hel del, med mindre lyckat resultat. Kanske ska jag skriva om den utan begränsningar, bara för att se om den blir bättre.

  SvaraRadera